Klods Hans

Efter successen med Fyrtøjet forblev vi i H.C. Andersens univers, og præsenterede forestillingen Klods Hans for et veloplagt publikum i Musikhuset Esbjerg i vinterferien.

Mig og min svigermor

Efter en god årerække med forestillinger skrevet af den italienske dramatiker Dario Fo skiftede vi stil, men holdt fast i komedien. Festspillet i 2019 blev “Mig og min svigermor”. Her flyttede kvinden Minna Leth pludselig ind på hendes svigersøns kontor. Problemet var bare, at svigersønnen var under pres fordi han havde opfundet en ny formel på plastikfremstilling, og der var risiko for at formlen blev stjålet. Trods en del forvirring får svigermor dog opklaret mysteriet om den forsvundne formel til sidst. Forestillingen er en trilogi, så vi ser meget frem til at præsentere de øvrige forestillinger i kommende festuger.

Fyrtøjet

I 2019 opførte vi Fyrtøjet i vinterferien i Musikhuset Esbjerg. Manuskript, musik og tekst var skrevet af foreningens egne medlemmer, og fornemt instrueret af Kim Hartwich.

Lig til salg

I 2016 stod den endnu en gang på Dario Fo i Esehaven i forbindelse med Esbjerg Festuge. Og som altid var forviklingerne store og tingene sjældent som de så ud til at være ved første øjekast.

Brødrene Løvehjerte

I vinterferien 2014 tog vi med Astrid Lindgren og brødrene Løvehjerte til det magiske land Nangijala, hvor vi bekæmpede den onde diktator Tengil og hans soldater.

Op af hatten

Vores underholdningsgruppe, der består af 5-7 skuespillere, der er klar til at rykke ud og underholde med improvisationsteater. Herunder finder du billeder fra både prøver og forestillinger.
Vi har før optrådt på caféer, virksomheder og plejehjem, og vil gerne ud og optræde noget mere. Se mere under Bestil os.

Diverse